0

Affiliate links not showing [closed]

I've set up a new product and added it to the partner program. I've created an email and added the new affiliate link using the Merge Field, but when I send out the email, the affiliate link is not showing.

Any ideas as to how to fix this please.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason duplicate question by Frank
close date 2016-11-22 09:06:55.234528

1 answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

Hey Tim. Try hard refreshing your page. Sometimes the merge field for the Promo Tool doesn't show up in the merge field menu immediately.

edit flag offensive delete publish link more

Comments

Sorry, I might not have been clear. It is showing in the merge field and I can add it to the email editor, but it is not showing in the email when it is received by the partner.

Tim Spencer gravatar imageTim Spencer ( 2016-06-13 04:50:12 -0700 )edit

Make sure the Partner is a part of the Partner Program that has the promo tool in question. Otherwise the merge field will be blank. If the partner is a part of the program please submit a support ticket so one of our team with access to your account can investigate! Sometimes a contact may have more than one Contact Record ... to verify they are a Partner check the "Referral Info" tab in their Contact Record ... it will have the Partner Program listed.

Frank gravatar imageFrank ( 2016-06-13 10:23:50 -0700 )edit

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2016-06-11 11:13:12 -0700

Seen: 41 times

Last updated: Jun 11 '16